Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Hearewei 16 in Dronryp 9035 EM

Hearewei 16

9035 EM Dronryp
Vraagprijs € 225.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Deze royale winkel / showroom (bestemming detailhandel) ligt op een uitstekende zichtlocatie aan de doorgaande weg. Het pand heeft royale afmetingen (BVO 369 m²) en een open indeling. De frontbreedte is maar liefst 11 meter (glazenpui). Aan de zij-gevel zijn twee overheaddeuren (ca. 4,80 x 3,50 m¹). Het is zeer eenvoudig om naar eigen wens de indeling aan te passen. De staalconstructie...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 369 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Deze royale winkel / showroom (bestemming detailhandel) ligt op een uitstekende zichtlocatie aan de doorgaande weg. Het pand heeft royale afmetingen (BVO 369 m²) en een open indeling. De frontbreedte is maar liefst 11 meter (glazenpui). Aan de zij-gevel zijn twee overheaddeuren (ca. 4,80 x 3,50 m¹). Het is zeer eenvoudig om naar eigen wens de indeling aan te passen. De staalconstructie heeft een vrije overspanning van 11 meter. Totale perceeloppervlakte: 639 m².

Het pand wordt gekenmerkt door veel daglicht. Zowel aan de voor- als zijgevels is veel glas toegepast. Tevens zijn er 8 lichtstraten (afm. 4,00 x 1,50 m¹) aangebracht.

Indeling bedrijfsruimte:
Het betreft een nagenoeg geheel open ruimte. Het voorste gedeelte heeft een afmeting van ca. 11½ x 9 = 104 m² met hierin opgenomen een kantoorruimte (ca. 8 m²). Het tweede deel heeft een afmeting van ca. 11½ x 23 m² = 265 m². Aan de achterzijde is een eenvoudig toilet en keukenblok. In de noordgevel zijn twee overheaddeuren (ca. 4,80 x 3,50 m¹) aangebracht.

Zeer geschikt voor het uitoefenen van een winkel (bestemming detailhandel) met een royale showroom en/of winkelvloer in combinatie met werkplaats / magazijn.

Mogelijkheden voor aanpassing:
Er is een verkennend gesprek geweest met de gemeente waarbij een gecombineerd gebruik van wonen- / werken tot de mogelijkheden behoort. Het pand aanpassen tot enkel woonbestemming is eveneens kansrijk. Voorgenomen wijzigingen dienen bij de gemeente formeel te worden aangevraagd.

Een geheel gelijkvloerse woning met inpandig garage is bouwkundig eenvoudig te realiseren. Door het pand aan de achterzijde in te korten kan er een tuin worden aangelegd met achterom via de reeds bestaande ruimte (noordzijde). De tuin ligt dan op het zuidoosten.

Constructie:
- geheel v.v. betonvloer
- dragende staalconstructie (hoogte onder de balklaag 3,08 m²), gevels opgetrokken in metselwerk,
- het dak is uitgevoerd in staal, v.v. 4 cm isolatie, bitumineuze dakbedekking
- deels v.v. isolerende beglazing, deels enkele beglazing
- houten- ramen en kozijnen, houten topgevels (voorzijde), boeidelen zijn uitgevoerd in trespa.
- eenvoudige elektrische installatie
- verwarming middels gasheaters (reeds langere tijd niet gebruikt)
- deels is er sprake van enig achterstallig onderhoud

Ontsluiting / uitvalswegen / faciliteiten:
De Hearewei is van oudsher de doorgaande weg, en heeft op zeer korte afstand aansluiting op de N31
Dronryp heeft een treinverbinding (afstand 2.000 meter)
Er zijn diverse winkels (o.a. supermarkten, bakker, slager, kleding) op korte afstand
Dronryp heeft een actieve dorpsvereniging en er zijn vele activiteiten en verenigingen (zie ook dronryp.nl)
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 225.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1975 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 369 m² Verkoopoppervlakte 369 m² Woonoppervlakte 175 m² Perceeloppervlakte 639 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Gelegen aan doorgaande (uitvals) weg op uitstekende zichtlocatie, ligt deze voormalige (auto)showroom. Mogelijkheden voor een combinatie van wonen/ werken behoren tot de mogelijkheden. Aantal lagen 1 Woonruimte Woonruimte mogelijk Onderhoud buiten toel. onderhoud aan hout- en schilderwerk Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
369 m²
Verkoop vloeroppervlakte
369 m²
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.