Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Ockingahiem 15 in Franeker 8801 KR

Ockingahiem 15

8801 KR Franeker
Huurprijs € 1.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

In winkelcentrum Ockingahiem gelegen, zelfstandige winkelruimte (ca. 150 m²) met gunstige ligging (zichtlocatie) aan drukke doorgaande weg en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. In het winkelcentrum zijn o.a. gevestigd : Action, delicatessenzaak, kapsalon, telefoonwinkel, modelbouw winkel. Aan de overkant van de straat bevindt zich een supermarkt. Indeling: B.g.: entree,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In winkelcentrum Ockingahiem gelegen, zelfstandige winkelruimte (ca. 150 m²) met gunstige ligging (zichtlocatie) aan drukke doorgaande weg en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

In het winkelcentrum zijn o.a. gevestigd : Action, delicatessenzaak, kapsalon, telefoonwinkel, modelbouw winkel. Aan de overkant van de straat bevindt zich een supermarkt.

Indeling:
B.g.: entree, winkelruimte met eenvoudige indeling o.a. magazijn, en kantoor/ kantine, toilet. Eenvoudig naar eigen wens in te delen. Totale oppervlakte BVO ca. 150 m²

Het pand is gelegen in een kleinschalig winkelcentrum in het centrum van Franeker met een diversiteit aan winkels en speciaalzaken, en het leent zich uitstekend voor een modewinkel, woonwinkel, ambachtelijke winkel bijvoorbeeld goud-/zilversmid, tassen- of leerzaak, atelier winkel, sieraden, boeken etc., dienstverlening.

Franeker heeft een centrum functie voor de omliggende dorpen. Er is voldoende parkeerruimte in de directe omgeving. De stad heeft veel te bieden op het gebied van voorzieningen.

Algemeen: een verzorgde winkelruimte die naar eigen inzicht kan worden ingericht en voor vele doeleinden geschikt kan zijn, en o.a.:
- voorzien van zelfstandige nutsvoorzieningen, systeemplafond met verlichting;
- huurovereenkomsten overeenkomstig ROZ model;
- huurtermijn in overleg met verhuurder vast te stellen;
- waarborgsom van toepassing.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1985 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² Verkoopoppervlakte 150 m² Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
150 m²
Verkoop vloeroppervlakte
150 m²
Verdiepingen
1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Showroom
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring