Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Dijkstraat 14 in Franeker 8801 LV

Dijkstraat 14

8801 LV Franeker
Huurprijs € 750,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Op uitstekende locatie in het hart van het centrum gelegen. De Dijkstraat is een drukke en gezellige winkelstraat. Op korte afstand van o.a. de Breedeplaats. De keurig verzorgde winkel-/kantoorruimte (BVO 140 m²) heeft aan de voorzijde een frontbreedte van ca. 5½ m¹. De pui is van glas. Aan de achterzijde is een achterom naar de berging. De winkel heeft een open indeling en is voor meerdere...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 140 m²
Lees meer

Omschrijving

Op uitstekende locatie in het hart van het centrum gelegen. De Dijkstraat is een drukke en gezellige winkelstraat. Op korte afstand van o.a. de Breedeplaats. De keurig verzorgde winkel-/kantoorruimte (BVO 140 m²) heeft aan de voorzijde een frontbreedte van ca. 5½ m¹. De pui is van glas. Aan de achterzijde is een achterom naar de berging.

De winkel heeft een open indeling en is voor meerdere doeleinden geschikt. De bestemming is gemengde doeleinden 1. Een breed scala van bedrijfsactiviteiten is toegestaan. Informeer naar de mogelijkheden.

Het geheel is prima bereikbaar (begin van de Dijkstraat, nabij de Breedeplaats) en gelegen aan een goed bezochte winkel-/wandelpromenade met voldoende parkeermogelijkheden in de nabije omgeving.

Indeling.
B.g.: entree, winkel-/kantoorruimte (ca. 86 m²), doorloop naar kantoor/magazijn (ca. 23½ m²), toilet, kantine/ kantoor (ca. 13 m²) met eenvoudig keukenblok, berging (totaal ca. 18 m²) v.v. achterom.

De staat van oplevering / afwerking (bijv. wandafwerking e.d.) van de winkelruimte kan in overleg met de verhuurder worden aangepast.

Algemeen: een keurige ruimte op een uitstekende locatie in het centrum van de stad, en o.a.:

- voorzien van centrale verwarming, betonvloeren, systeemplafond met verlichting, zelfstandige nutsvoorzieningen;
- waarborgsom ter hoogte van 2 maanden huur;
- huurovereenkomst overeenkomstig model ROZ (7:290 BW);
- de huurperiode kan in overleg met de verhuurder worden vastgesteld;
- bestemming: gemengde doeleinden I;
- gunstige ligging (goed te bevoorraden), omliggende ondernemingen zijn o.a. een drogist, een opticien en kledingzaken.
- Franeker heeft een levendige binnenstad met een veelheid aan voorzieningen zoals winkels, restaurants, station en goede aan-/ontsluiting op de uitvalswegen richting Leeuwarden of Harlingen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 750,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1920 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 140 m² Verkoopoppervlakte 86 m² Perceeloppervlakte 190 m² Frontbreedte 600 cm Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. systeemplafond met verlichting, centrale verwarming Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
140 m²
Verkoop vloeroppervlakte
86 m²
Frontbreedte
600 cm
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring