Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Vaartweg 3 A in Harlingen 8861 KV

Vaartweg 3 A

8861 KV Harlingen
Huurprijs € 2.375,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op een uitstekende locatie in de Koningsbuurt, staat deze royale vrijstaande bedrijfsruimte (totaal BVO 1.050 m², 70 bij 15 m.). Aan de voorzijde is ruimte voor parkeren. De toegang is middels twee royale overheaddeuren (hoogte 5 m en breed 5 m) aan de voorzijde met loopdeur. Aan de zijkant bevindt zich een overheaddeur van 4m hoog en 4m breed met loopdeur uitkomende in het voorste gedeelte. Aan...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1100 m² In units vanaf 550 m²
Lees meer

Omschrijving

Op een uitstekende locatie in de Koningsbuurt, staat deze royale vrijstaande bedrijfsruimte (totaal BVO 1.050 m², 70 bij 15 m.). Aan de voorzijde is ruimte voor parkeren. De toegang is middels twee royale overheaddeuren (hoogte 5 m en breed 5 m) aan de voorzijde met loopdeur. Aan de zijkant bevindt zich een overheaddeur van 4m hoog en 4m breed met loopdeur uitkomende in het voorste gedeelte. Aan de achterzijde bevindt zich een overheaddeur van 5m hoog en 4m breed.  Het geheel is gelegen op korte afstand van de uitvalswegen. Totale perceeloppervlakte: 2.220 m².   
  
Indeling bedrijfsruimte.  
B.g.: entree, toegang middels loopdeur, bedrijfsruimte (ca. 525 m² BVO) v.v. gevlinderde betonvloer en v.v. uitgebreide elektrische installatie (krachtstroom etc.), tweede gedeelte (gescheiden middels tussenwand) open bedrijfsruimte van (ca. 525 m² BVO)  
  
De bedrijfsloods is voor meerdere doeleinden geschikt o.a. door de hoogte en de afmeting en afwerking. De bedrijfsruimte is o.a. v.v. zwaar uitgevoerde betonvloeren, staalconstructie, en afgewerkt met sandwichpanelen.   

•    In overleg is de helft v/d loods te huur. 
  
Algemeen: een verzorgd geheel, in goede staat van onderhoud, gelegen op industrieterrein Koningsbuurt, op zeer korte afstand van de ontsluitingswegen, en o.a.:   
- zelfstandige nutsvoorziening en deels v.v. tussenmeters (tweede gedeelte), uitgebreide elektrische installatie,   
- geheel voorzien van onderhoudsarme materialen o.a. kunststof ramen, deuren en kozijnen, geïsoleerd middels dakisolatie;  
- het erf is rondom verhard middels betonplaten,   
- Harlingen heeft een uitgebreid aanbod op het gebied van winkels, scholen en verenigingen, het historisch centrum is een trekpleister voor vele (wadden)toeristen. Gunstig gelegen t.a.v. de uitvalswegen o.a. A31.  
  
© Van der Wal Makelaars o.z.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.375,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Bouwjaar toelichting bedrijfshal Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1100 m² Perceeloppervlakte 2220 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 1100 m² Diversen In units vanaf 550 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Prijs
€ 2.375,-
Oppervlakte
1100 m²
In units vanaf
550 m²
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
1100 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.