Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Zweinserweg 7 A in Peins 8812 JN

Zweinserweg 7 A

8812 JN Peins
Vraagprijs € 650.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

De perfectie combinatie om te wonen en te werken. Een prachtig landelijk gelegen herenhuis (geheel nieuw gebouwd met deels authentieke materialen) en fantastische vrij uitzicht over de landerijen. In combinatie met een zeer royale en robuust gebouwde bedrijfsloodsen (totaal BVO ca. 649 m²). Vrijstaande stenen schuur (ca. 28 m²). Het erf is geschikt voor opslag en stalling van goederen en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 525 m²
Lees meer

Omschrijving

De perfectie combinatie om te wonen en te werken. Een prachtig landelijk gelegen herenhuis (geheel nieuw gebouwd met deels authentieke materialen) en fantastische vrij uitzicht over de landerijen. In combinatie met een zeer royale en robuust gebouwde bedrijfsloodsen (totaal BVO ca. 649 m²). Vrijstaande stenen schuur (ca. 28 m²). Het erf is geschikt voor opslag en stalling van goederen en materialen. Een zeer bijzonder object. Totale perceeloppervlakte: 5.170 m². 

Kenmerken woning: uitgevoerd met authentieke materialen (o.a. balklagen, Friese geeltjes), zeer goed geïsoleerd, v.v. vloerverwarming, prachtige zichtlijnen over de landerijen, er zijn enkel kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt. Alles is compleet nieuw gebouwd met een klassieke uitstraling. Al met al een fraai geheel. 

Indeling woning:
B.g.: entree, ruime hal/gang (ca. 20 m²) met hierin opgenomen de toilet, meterkast en trapopgang, toegang tot kantoor (ca. 10 m²), woonkamer (ca. 41 m²) met panoramische vergezichten over de landerijen, fraaie authentieke balklagen, schouw (houtkachel), er zijn en-suite deuren naar de woonkeuken (ca. 40 m²) voorzien van schouw (houtkachel) en fraaie keuken met kookeiland voorzien van een complete set inbouwapparatuur (o.a. 5 pitsgaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, oven, magnetron). Vanuit de keuken zijn er openslaande deuren naar het aangrenzende terras. 
Boven 1ste verd.: overloop (ca. 10 m²) met inloopkast (ca. 2 m²), 4 ruime slaapkamers (resp. ca. 9, 9, 12 en 15 m²). De kamers worden gekenmerkt door een goede lichtinval. Badkamer (ca. 9 m²) is v.v. ligbad, separate douche, tweede toilet, wastafels.
2de verd.: royale zolderruimte over de gehele lengte van de woning. 

Tuin: het erf is aangelegd met diverse terrassen, gazon, borders en fraaie zichtlijnen over de omgeving. Er is volop privacy. De tuin is zeer royaal. Het erf is voor een groot deel verhard en geschikt voor de opslag en stalling van materialen. De woning en de tuin liggen op de achterzijde van het perceel. Hierdoor zijn privacy en vergezichten gewaarborgd. 

De vrijstaande stenen schuur (ca. 28 m²) is eveneens in originele stijl gebouwd en afgewerkt met dakpannen, loopdeur etc. 

Indeling bedrijfsruimte 1 (hoofdgebouw):
Bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte begane grond ca. 312 m² BVO (buitenwerkse afmeting ca. 10½ x 31 m¹). Het pand is opgetrokken in een staalconstructie, gemetselde binnen- en buitenmuren v.v. isolatie, zware betonvloer (ca. 15 cm), aan de voorzijde is een royale overheaddeur (ca. 4 x 4 m¹). Aan de zijgevel is een kleinere overheaddeur. 

Begane grond: entree middels royale overheaddeur (ca. 4 x 4 m²), bedrijfsruimte (ca. 215 m²), scheidingswand (kan eenvoudig worden verwijderd indien gewenst), werkplaats (ca. 72½ m²) v.v. werkbanken, krachtstroom, verlichting, doorloop naar eenvoudige pantry, douche en toilet en mogelijkheid voor witgoedopstelling (totaal ca. 25 m²)
Boven 1ste verd.: ruime zolder met een oppervlakte van ca. 87 m² (hoogte van ca. 2,60 m¹), doorloop naar kantine (ca. 37 m²)
Boven 2de verd.: bergzolder (ca. 30 m²)

Bedrijfshal 2:
Totale oppervlakte bedraagt ca. 213 m². Aan de voorzijde is een ruime overheaddeur en er is inpandig een doorloop vanuit het "hoofdgebouw", middels inpandige garagedeur. 
Zeer geschikt voor het opslaan en stallen van goederen. V.v. betonklinkers, deels opgetrokken in steen, en deels v.v. sandwichpanelen, platdak.

Samenvattend:
* volledige geïsoleerd, traditioneel gebouwd (gemetselde spouwmuren);
* nokhoogte hoofdgebouw ca. 8 m¹;
* uitgebreide elektrische installatie met o.a. krachtstroom;
* zware betonvloeren;
* zoldervloeren kunnen zwaar worden belast;
* royaal (verhard) buitenterrein;

Terreininrichting: toegang middels 6,5 meter brede dam, het terrein is deels verhard met klinkers en deels v.v. gebroken asfalt. Aan de zuidkant van de bedrijfshal is een verhard opslagterrein.

* bedrijvigheid binnen categorie 1 & 2 is toegestaan
* vergunning aanwezig voor het realiseren van een derde loods +/- 280 m²
* uitvalswegen richting Leeuwarden / Heerenveen / Afsluitdijk zijn op korte afstand
* krachtstroom aanwezig, uitgebreide elektrische installatie
* alle opstallen zijn in perfecte staat van onderhoud 
* woning: het geheel is zeer netjes bewoond en lichte en kleurstellingen bewoond
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 650.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2001 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 525 m² Perceeloppervlakte 5170 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 525 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet
Prijs
€ 650.000,-
Oppervlakte
525 m²
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
5170 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.