Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
geen

Rijksstraatweg 7

8814 JV Zweins
€ 35,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

2 bedrijfshalen, 2 multifunctionele ruimtes met kantoren en opslagruimte zijn te huur. Op mooie zichtlocatie a.d. doorgaande proviciciale weg tussen Franeker en Leeuwarden: kantoorruimtes met gebruik algemene ruimtes (totaal ca. 310 m²) in een representatief kantoorgebouw.

Bedrijvigheid is toegestaan in milieucategorie 1 & 2. Voldoende parkeerruimte op het buitenterrein....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 420 m² In units vanaf 420 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

2 bedrijfshalen, 2 multifunctionele ruimtes met kantoren en opslagruimte zijn te huur. Op mooie zichtlocatie a.d. doorgaande proviciciale weg tussen Franeker en Leeuwarden: kantoorruimtes met gebruik algemene ruimtes (totaal ca. 310 m²) in een representatief kantoorgebouw.

Bedrijvigheid is toegestaan in milieucategorie 1 & 2. Voldoende parkeerruimte op het buitenterrein. Huurprijzen vanaf € 55,- per m² / per jaar.

Locatie.
Rijksstraatweg 7 in Zweins is een kleinschalig bedrijventerrein met o.a. kantoorruimten en bedrijfsruimtes die deels gebruikt worden voor opslag en stalling voor resp. een isolatiebedrijf en een bedrijf in zonnepanelen. De werkzaamheden worden niet op het bedrijventerrein uitgevoerd maar bij particulieren/ bedrijven op locatie. Het is gelegen aan de weg tussen Franeker en Leeuwarden die parallel loopt aan de A31 (Leeuwarden - Harlingen en Afsluitdijk).

Kantoorruimtes.
Het kantoorgebouw staat aan het begin van het terrein, direct in het zicht vanaf de weg. Het is een verzorgd geheel, omgeven door een mooi aangelegde tuin.
Er zijn in totaal 310 m² aan kantoorruimtes te huur; daarvan is er op de begane grond thans 40 m² beschikbaar met 10 m² voor algemeen gebruik.
Op de verdieping is 200 m² beschikbaar met 60 m² algemeen gebruik.

Indeling (b.g.): entree met vestibule, gang en hal naar zij-entree en trapopgang, diverse kantooruimtes en 2 te verhuren ruimtes van elk 20 m², garderobe, werkkast, pantry, toiletten; (boven) bordes, algemene ruimte met balie, 4 (kantoor)ruimtes. Alle ruimtes zijn desgewenst flexibel in te delen in kleinere ruimtes.

Het pand heeft twee entree's: de hoofdingang, toegankelijk vanaf de parkeerruimtes en een zij-entree met een fraaie hal en trapopgang met vide en grote glaspartij.
In de gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond zijn dames- en herentoiletten, een pantry en op de verdieping is een ruimte met een balie/bar aanwezig.
Het geheel wordt verwarmd middels CV en radiatoren, heeft een moderne electrische installatie, heeft ICT aansluitingen in de kantoren en is voorzien van systeemplafonds met lichtarmaturen.

Multifunctionele gebouwen.
Op het terrein is tevens een gebouw te huur die voor meerdere doeleinden geschikt zijn.
Het gebouw (M1) heeft op de begane grond 300 m² ruimte met showroom en kantoren, en op de verdieping 300 m² aan opslagruimte.

Bedrijfshallen.
De hal (H3) heeft een oppervlakte van 420 m².

Voor alle ruimtes geldt: huurovereenkomst overeenkomstig ROZ model, huurtermijn in overleg, waarborgsom van toepassing. We informeren u graag!
Zie ook de eigen website: www.rijksstraatwegzweins.nl voor alle plattegronden, foto's, 360 gr. foto's en een video.

© Van der Wal Makelaars o.z
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 35,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2001 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 420 m² Diversen In units vanaf 420 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Logistieke functie
Ja
Oppervlakte
420 m²
In units vanaf
420 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.