Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van der Wal Makelaars o.z.

Jeroen Zaagemans
Jeroen Zaagemans
Register Makelaar Taxateur Wonen en BOG
“ Het persoonlijke contact met de klant vind ik het leukste van het vak…”

Aangenaam, ik ben Jeroen Zaagemans en woon nabij Menaldum op het Friese platteland. Het is mijn passie om mensen te helpen bij de aan- en verkoop van hun nieuwe (t)huis. Het persoonlijke contact met de klant vind ik het leukste van het vak. Het gaat immers om de klant en niet om het pand. Ik vind het belangrijk om onze opdrachtgevers zo te begeleiden, dat het kopen en verkopen van een woning vooral een heel positieve ervaring is. Daarbij vind ik ook de ontwikkelingen m.b.t. de nieuwe media en jezelf op een goede manier onderscheiden in de markt interessant.
Janneke van der Wal
Janneke van der Wal
Register Makelaar Taxateur Wonen
“ Geef graag meer dan 100% voor tevreden klanten… ”

Mijn naam is Janneke van der Wal en ik ben – na een afwezigheid van 2 jaar – weer terug op het oude stek. Ik woon samen met Jeroen in de buurt van Menaldum. Ben inmiddels ruim 15 jaar werkzaam in de makelaardij en houdt me tegenwoordig naast het makelen, vooral bezig met de marketing en promotie, de social media en het opleiden en aansturen van ons team. Werken in de makelaardij is en blijft nog steeds mensenwerk, en dat maakt het juist zo bijzonder. Vind het telkens weer een sport om ons woningaanbod zo goed mogelijk in de markt te zetten en geef graag meer dan 100% voor tevreden klanten!
Coriena Tuithof
Coriena Tuithof
Commercieel medewerker
“ Wat is er mooier dan mensen helpen bij het vinden van hun droomhuis? ”

Mijn naam is Coriena Tuithof en ik ben woonachtig in Franeker. Na o.a. bij de Rabobank gewerkt te hebben, besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Zo ben ik sinds juni 2017 het team van Van der Wal makelaars komen versterken. En zeg nou zelf? Wat is er mooier dan mensen helpen bij het vinden van hun droomhuis? Uiteraard doen we achter de schermen veel meer dan “alleen maar” woningen ver- en aankopen, en daar houd ik mij grotendeels mee bezig. De variatie en afwisseling daar houd ik van. Het is en blijft mensenwerk, en daar zet ik mij volledig voor in om de wensen en dromen van onze klanten te realiseren.
Sietske Grafhorst
Sietske Grafhorst
Assistent makelaar
“ Hier is nooit een dag hetzelfde! ”

Even kort voorstellen: ik ben Sietske Grafhorst, woon in IJlst – op een half uurtje rijden van mijn werk. Als enthousiast en gedreven persoon werk ik graag op de binnen- en buitendienst van Van der Wal makelaars. Een bijdrage leveren binnen dit bedrijf, de afwisseling in werkzaamheden, flexibiliteit tonen, snel kunnen schakelen, de omgang met mensen en het communiceren naar buiten toe passen bij mij en mijn manier van denken. Hier is nooit een dag hetzelfde! Ik zie u graag een keer binnenlopen op een van onze kantoren, dan maken we persoonlijk kennis. Wie weet tot snel een keer!
Dideke Siebenga
Dideke Siebenga
Commercieel medewerker
"Als duizendpoot ben ik op mijn plek!"

Mijn naam is Dideke Siebenga, 35 jaar jong woonachtig met mijn gezin in Harlingen. Sinds 2018 werkzaam bij Van der Wal makelaars. Met mijn achtergrond in de makelaardij en mijn enthousiaste karakter ben ik hier op mijn plek. Het ontvangen van mensen en het aansturen van zaken liggen mij, daar haal ik voldoening uit. Ik geef graag dat beetje extra, draai flexibel in een team en draag op deze wijze graag mijn steentje bij in dit team!